Nyt kesän raikkaita uutuuksia ja uutisia :)

Uusi ripsiväri! Uudenlainen tiimalasin muotoinen harja yltää kaikkiin ripsiin hyvin ja tämä ripsiväri saa ripset näyttämään runsailta ja kaarevilta! Itse saan tänään tämän ja pääsen kokeilemaan tätä ihanuutta!


Mahtava uutuus, huulipuna joka on yhtä kiiltävä kuin huulikiilto!! Huulipuna sisältää aitoa silkkiä joka saa huulet ihanan pehmeäksi ja sileäksi! 5 ihanaa sävyä! Maistuu makealle persikalle.


Ja ihania herkullisia kynsilakkoja! Mahtavia värejä, kaksi uutta väriä, sininen ja violetti. Nyt hyvässä tarjouksessa 6,50e/kpl


Ihania irtopuuteri luomivärejä, aivan ihastuttavissa väreissä! Ja tämä luomiväri toimii vaikka onkin puuterinen. Hintaa nyt 8,50e!


UUSI kunsinauhavoide joka auttaa saamaan kynsinauhat terveiksi ja sitä myöten koko kynnet terveiksi ja kauniiksi. Sisältää c- vitamiinia, raikas sitrus-appelsiinituoksu! Tämä rauhoittava geeli imeytyy kynsinauhoihin hyvin kosteuttaen niitä samalla. Tämäkin upeassa tarjouksessa, 6,5e!


Kolme ihanaa tuoksua. Ihastuin heti kun pääsin tuoksuttelemaan! 15ml suihkepullo ja hinta yhdellä 7,50e! Kätevä ottaa vaikka käsilaukkuun mukaan ja vakio varusteeksi :D


Hienoista aurinkolaseista myös nyt huippu tarjous! Kun ostat esitteestä 30e saat ostettua aurinkolasit hintaan 7,9e. Muutoin hinta 18e

Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua Anew sarjaan tosi eduulisesti. Pienet mini pakkaukset (15ml) hintaa vain 6,50e/kpl! Tähän hintaa kannattaa ehdottomasti kokeilla tuotteita sillä ne ovat todella laadukkaita ja hyviä!

Edullisesta naturals sarjasta on tullut ihana hiuksia raikastava suihke ja shamppoo kaikille hiustyypeille. Tämän tuoksu on aivan ihana!


Kurkistus uudistuneeseen/uudistuvaan solutions sarjaan! On mahdollista kokeilla minituotteina nuorekkuusmineraaleja sisältävää sarjaa hinta 4,50/tuote. Tästä löytyy virkistävä päivävoide, korjaava yövoide ja virkistävä puhdistus voide. Nämä siis miniversioita!!

Lasten oma tuotesarja.

Sekä uutuuksia hiustenlaittoon! Odotetut tuotteet ovat nyt myynnissä ensimmäistäkertaa!!


Ja tämä kaikki vaan pienen pieni osa tuotteista joita nyt myynnissä! Avonin aurinkotuotteet ovat myös tulleet myyntiin ja paljon muuta ihanaa ja ajankohtaista! Nyt ain täydentämään kesäksi ja lomareissujen ajaksi varastoja edullisesti! Ottakaa rohkeasti vain yhteyttä!!