Sain itselleni testiin Advance sarjan daily shine/ kiiltosuihkeen ja se oli kyllä todella posiiivinen yllätys!! Hiuksiin saa tuolla tuotteella ihanan kiillon esim kampauksen viimeistelyyn tai mikse vaikka ihan arkenakin suihkauttamalla hiuksille! Tuota tuotetta tulen kyllä jatkossakin käyttämään!

Toinen suosikiksi noussut tuote on saman sarjan vahvempi hius"lakka". Kaupan ja kampaamoissa myytävät lakat jäi sinne ja olen tuohon siirtynyt nyt kokonaan! Ainut miinus on se että pullo on pienehkö päivittäiselle käytölle. Lakka on kuitenkin aika riittoisaa ja pieni määrä riittää ja pitää kyllä hiukset ojennuksessa koko päivän.



Lisäksi hiljattain tullut myyntiin uusi tuote Naturals Body- vaniljan tuoksuisena! Aivan ihana!  Tätä on pakko laittaa iltaisin aina nukkumaan mennessä!! Tuksu on niiiin ihana ja voide on todella riittoisaa ja imeytyy ihoon tosi nopeesti! Tätä pitää muistaa ostaa varastoon! Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan! Koostumus on silkkisen pehmeä ja vaniljan tuoksu on aivan ihana!



Ostin itsellen ihanat joulukoristeet Avonilta! JOO JOO, Avonilta!!  Ihanat lasiset koristeet ovat todella kauniit joulukuusessa. Kimmeltävät ihanasti hämärässä kuusen valossa. Harmi kun ei tullu ostettua kahta pakettia!